6/05/2016

Kun Hurtta käveli pubiin

Mun piti tänään jakaa pieni muistelukirjoitus koskien päivää kun tapasin Keira Knightleyn (sekä Damian Lewisin), mutta nyt tuli ajankohtaisempaa asiaa, nimittäin...
Olin eilen eräiden puolituttavien tupareissa, ja mietin että koskahan yksi kaverini pääsee töistä että tämäkin pääsee juhlijoiden riemukkaaseen joukkioon. Noh, ks. kaveri työskentelee pubissa aivan tien toisella puolella joten mähän päätin sitten mennä "happihyppelylle" ja kipitin tien yli ks. pubiin. Moikkasin kaveria ja tämä oli ihan että "oh my god guess who's here!" ja kaverin innostus oli niin päällekäyvää että nyt oli pakko olla jotain tosi hyvää tiedossa. Ja kyllä.
Se oli Hurtta. Sandor "Hurtta" motherfuckin Clegane!


Game of Thronesista kuuluisuuteen noussut sekä Hot Fuzzia tähdittänyt Rory McCann oli siellä. Mun lempipubissani, täällä Ayrin keskellä-ei-mitään tuppukylää. Whaaat!!
Samassa kun käännyin katsomaan suuntaa johon kaverini osoitti, niin ulos terassille vievä lasiovi aukesi ja sieltä se asteli sisälle, pää oven yläkarmia hipoen. Hän käveli ohitseni ja vilkaisi ohimennen minuun, ja mitä mä saan sanotuksi?
"Yarp."


Kyseessä siis repliikki mitä Rory käyttää useaan otteeseen Hot Fuzz-elokuvassa. Ja arvatkaa mitä? Rory nauroi ja sanoi "Yarp" pari kertaa takaisin. Olin tikahtua riemusta etten onnistunut nolaamaan itseäni, kun hän kävi hakemassa kaveriltaan sytkärin ja palasi ulos tupakka-alueelle. Kysyin kaverilta suostuisikohan Rory kuvaan kanssani ja kaveri varoitti että aiemmin kun joku oli käynyt kysymässä, vastaus oli ollut "Fuck off". Hylkäsin sitten ks. ajatuksen ja seurasin miestä tupakka-alueelle ja keskustelu meni kutakuinkin näin:

"Hi, I know you're just having a night out and all I don't want to disturb or anything, but mom and I really love Game of Thrones."
"Oh yeah, hooked on it are you?"
"Yes. She started reading the books in the nineties and now I've read them too."
"That's cool. Sorry what's your name?" 
(Rory ojentaa kättään)
"Oh, yeah, hi, I'm Jenni."
"Jenni, nice to meet you, I'm Rory."
*hetken hiljaisuus*
"I'm studying acting actually, here in Ayr."
"Oh yeah? How are you liking it?"
"Yeah, it's been good. I'm pretty much done now so this is kinda like my graduation weekend."
"Oh that's cool! Congratulations. What are you doing next?"
"Well I tried to get to the Royal Conservatoire but had no luck with that so I'll have a gap year..."
"Sorry, what's Royal Conservatoire?"
"It's a school in Glasgow that teaches drama, dancing and music. David Tennant and James McAvoy went there."
"Ooh, right, right!" 

Ja sitten kaverini tuli keskeyttämään ja yritti houkutella Rorya jatkoille tuparipippaloihin, mutta kieltäytyi kohteliaasti kutsusta. Kysyin jossain välissä keskustelua myös yhteiskuvasta, mutta hän kieltäytyi nätisti (ei sentään sanonut "fuck off") ja sanoi että hän ei niin humalassa ole kovin viehättävä kuvaamisen kohde.
...Houkutteli heittää vitsiä että ei herra ole yleensä viehättävä muutenkaan, mutta pelkäsin että vitsini tulisi otettua liian todesta.

Ja sellainen oli tarina siitä miten eilen tapasin Rory McCannin.

Yaaarp.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti